Voor wie?

Als je een vraag hebt waar je niet mee verder komt, over welk onderwerp dan ook, kan je bij mij als coach terecht.

In de praktijk komen deze thema’s het meest aan de orde:


 • Loopbaanvragen
 • Persoonlijke effectiviteit /competentiecoaching
 • Omgaan met ziekte/long covid
 • Stress, burn-out, re-integratie
 • Communicatie
 • Time management
 • Persoonlijke ontwikkeling

Wat kan ik verwachten?

Afhankelijk van je persoonlijkheid en je coachvraag komen verscheidene zaken in het gesprek aan bod. In ieder geval maken we een onderscheid tussen probleem en beperking en bekijken we wat nodig is om je meer bewust te worden.
Vervolgens maken we samen een stappenplan waardoor je iets durft te veranderen en nieuwe keuzes durft te maken. Na afloop van een doorgaans kort coachingstraject zul je ervaren dat het leven weer beter bij je past en dat je meer rust, plezier en voldoening vindt in wat jou bezighoudt en raakt. Er is eveneens ruimte voor de schaduwkanten van het leven en je weet beter hoe je daartoe te verhouden. Je zult nieuwe stappen hebben gezet die aan dit resultaat hebben bijgedragen.


  Hoe lang duurt het?

  Als je contact opneemt zullen we eerst vrijblijvend bellen. Tijdens dat telefoongesprek besluiten we of een eerste (intake)gesprek zinvol lijkt. De gesprekken worden verdeeld over een aantal maanden. Voor werkgerelateerde, praktische zaken zijn meestal niet meer dan zes gesprekken nodig. Bij burn-out klachten kan een traject meer sessies beslaan.

  Er zijn ook trajecten van slechts drie gesprekken mogelijk. Een gesprek duurt maximaal 1,5 uur, vaak ook korter. Tijdens het intakegesprek maken we hier duidelijke afspraken over.

  Wat zijn de kosten?

  Het intakegesprek is gratis. Dan ga ik ervan uit dat we tot overeenstemming komen en je daarna een traject aangaat van een in overleg overeen te komen aantal gesprekken. Het kan ook zijn dat je het bij één gesprek wil laten. Ook prima. Dan vraag ik voor dit eenmalige gesprek € 50,-

  Mijn uurtarief  is  € 100,- .


  Bedrijven betalen € 140,- .

  Deze tarieven zijn vrijgesteld van btw.