Loopbaanadvies 45+

 

LET OP aub: Sinds 30 november 2019 is de subsidieregeling waarover u hieronder kunt lezen, vermoedelijk niet meer volledig beschikbaar ivm het bereikte subsidieplafond.

Er is budget voor 25.000 adviezen. Om een advies te kunnen declareren, dient het traject eerst geregistreerd te zijn. Het aantal registraties ligt inmiddels ruim boven de 25.000. De verwachting van het ministerie is dan ook dat het subsidieplafond op zeer korte termijn wordt bereikt, waardoor eventuele resterende declaraties niet kunnen worden gehonoreerd. .

Wil u toch nog trachten van onderstaande regeling gebruik te maken, dan deel ik graag de risico’s met u. U kunt zich daartoe aanmelden tot het einde van dit jaar 2019.

Bel me gerust over de voorwaarden: 06 5188 3509

Sinds januari 2019 is een reeds bestaande subsidieregeling voor loopbaanontwikkeling uitgebreid naar alle beroepen. Het betreft een regeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor ouderen van 45 jaar en ouder.

Als loopbaancoach kan ik u dankzij deze regeling vier gesprekken aanbieden wanneer u behoefte heeft aan een loopbaanadvies. Het is de bedoeling dat u na deze gesprekken helder heeft hoe verder te gaan in uw werkende leven zodat u met vertrouwen de toekomst tegemoet ziet. Dit onder het voorbehoud dat het subsidiebudget van het ministerie toereikend is.

 

Wat is ervoor nodig?

In de eerste plaats moet u een door het ministerie opgestelde vragenlijst invullen. Ook wil het ministerie enkele persoonlijke gegevens van u hebben. Deze zijn uitsluitend bedoeld om fraude tegen te gaan en zullen geheel volgens de regels van de privacywet worden behandeld.

Verder is het belangrijk dat u bereid bent intensief bij uzelf te rade te gaan – aan de hand van mijn vragen als loopbaancoach.

Als coach zorg ik verder voor de afwikkeling van de administratie en de kosten via de site van het ministerie.

 

Meer informatie

“Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur. Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Een loopbaanadviseur kan mensen daarmee helpen. Dat is fijn voor als er een verandering aan zit te komen, maar ook mensen die tevreden zijn met hun huidige baan kunnen veel baat hebben bij zo’n advies. Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft daarom de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ opengesteld voor alle 45-plussers.”

Klik hier om het volledige bericht op de site van de rijksoverheid te lezen.

Meld u gerust aan middels onderstaand formulier. U krijgt binnen 48 uur bericht.