Clara heeft mij goed geholpen met time-management, niet alleen in mijn werk maar ook privé. Daarnaast heeft zij mij geholpen met het leren maken van keuzes. Dit deed ze goed dmv het gebruik maken van mijn eigen kracht dmv vragen en luisteren. Ze heeft praktische tools waardoor je goed aan de slag kan.
C Amsterdam

Clara heeft enorm goed naar mij geluisterd, snel gezien wat mijn kwaliteiten en valkuilen waren en mij deze ook zelf laten ontdekken door het stellen van vragen en het aanbieden van handige tools. Ik voelde mij vanaf het eerste moment erg op mijn gemak en veilig bij Clara. Clara is niet bang om de vinger op de zere plek te leggen, maar ook zeker niet bang om oprechte complimenten te maken naar mijn persoonlijke vooruitgang.

Al met al een zeer prettige en erg goed geschoolde, professional!
P Amsterdam

De twee sessies hebben me handvatten geboden om met een lastige samenwerkingssituatie om te gaan. Met praktische tips en de reflectie op mijn eigen handelen kwam ik tijdens de sessie tot relevante en bevrijdende inzichten die ervoor zorgden dat ik me veel meer eigenaar van het proces voelde. Op deze manier begon ik de samenwerking als een leerproces te zien, in plaats van een onmogelijke opdracht. Waarschijnlijk overbodig, dat de coachingssessies hierdoor erg waardevol waren voor mijn persoonlijke ontwikkeling.
AJ Amsterdam

Wat een goede coach! Wat een fijn mens! Clara is betrokken en professioneel en weet de kern te raken, op een altijd vriendelijke manier. Ik ben haar dankbaar voor haar wijsheid en mindfulness.
JW Utrecht

Ik heb mijn gesprekken als zeer prettig, warm en persoonlijk ervaren. Clara heeft veel kennis en kreeg snel duidelijk met veel persoonlijke en gerichte vraagstelling wat mijn onzekerheden en doel was van de coaching, hier moest ikzelf namelijk ook nog een beetje achter komen. In een kort traject heb ik veel bruikbare informatie gekregen, Clara heeft veel kennis van haar vak en wist me heel gericht antwoorden en inzichten te geven en gaf mij inzicht in mijn zelfreflectie.
RW Amsterdam

Het leek magisch, zoals ik na ieder gesprek beter in mijn kracht kwam te staan. Je "keuzetrap" zoals jij dat noemt pas ik nu regelmatig toe en het geeft me heel veel steun bij de dilemma's waar ik soms voor sta (nee, stond kan ik nu zeggen;). Heel veel dank!
LK Amsterdam

Ik vind het heerlijk dat je een vrij nuchtere aanpak hebt (te veel "gekwezel" word ik altijd kriebelig van).Leuk ook dat je af en toe in bepaalde dingen jezelf als voorbeeld nam (gelukkig niet zo’n "blanco canvas" tegenover me).
AtB Zutphen

Het hele traject voelde ik een soort organische energie tussen ons; je bewoog moeiteloos van sturend naar reflecterend, naar bemoedigend, naar meelevend, etc. (...)Een paar keer ben ik werkelijk tot op mijn bot door jou bevraagd en kon ik me ook echt bloot geven (wat ik niet zo gemakkelijk doe); het voelde altijd veilig, je was er helemaal voor mij. Het voelde comfortabel dat ik dingen bij je mocht neerleggen. Je hebt me ook geholpen om het weer helemaal zelf te doen, maar met een opening: als je me nodig hebt, vraag het dan.
TS Utrecht

Dank voor je wijsheid, betrokkenheid, oprechtheid, kennis van processen en zaken. En ontzettend bedankt voor je sturende optreden toen ik het even allemaal niet meer wist.
AP Amsterdam

Je luistert erg goed en weet op een vriendelijke, betrokken toon de juiste vragen te stellen/suggesties te doen.
PN Amsterdam

Ik vind je een plezierig mens en een professionele coach: benaderbaar, recht door zee, niet moraliserend.
JvM Amsterdam

Clara is een coach die weet hoe ze moet prikkelen, ze weet een gesprek erg snel te verdiepen. Dit doet ze door rake vragen te stellen en af en toe tovert ze een hulpmiddel te voorschijn. Dat maakt de sessies afwisselend en vlot. Wat ik het meeste aan Clara waardeer is haar inventiviteit, ze weet mij altijd te verrassen met nieuwe openingen en inzichten in een vraagstuk. Ze maakt mij bewust dat alle aanwezige karaktereigenschappen voldoende zijn om uitdagingen aan te pakken. Zij leert mij te vertrouwen op wat ik kan en goed scherp te maken wat ik wil leren.
WK Utrecht

Je hebt me geholpen om erachter te komen wat mijn werkelijke coachvraag was. Die bleek enigszins verstopt te zitten onder de ‘gremlins’ zoals jij ze steeds noemde. Ik vond het heel verhelderend om daar achter te komen. Verder hield je me bij de les door steeds concrete afspraken te maken over vervolgacties. Je fungeerde als stok achter de deur. Het resultaat van de sessies was een prettige combinatie van analytisch inzicht en gewoon ‘aan het werk’!
CdW Amsterdam

Clara geeft je de mogelijkheid om veilig en vertrouwd jezelf te leren (her)kennen, aan te pakken en te vernieuwen. Een unieke kans!
GV te Maarssen

Clara was een fijne coach, die mij af en toe een zetje gaf in het begintraject van mijn onderneming. Ik vond het heel spannend om voor mezelf te beginnen na jaren in loondienst gewerkt te hebben, en Clara hielp mij mijn zelfvertrouwen wat op te krikken. Het was ook fijn dat ze vroeger in dezelfde branche werkzaam was als ik, waardoor ze bepaalde situaties heel goed kende en me ook met praktische zaken als handige gecodeerde excelsheets kon helpen. WS

Ik heb je ervaren als een grote steun in een moeilijke tijd. Je bent duidelijk en geeft ruimte. Het waren altijd zinnige bijeenkomsten.
LL te Amsterdam

Het maakt echt dat je lekker in je vel zit!
LJ te Amsterdam

Ik vond het erg prettig om met je te werken. Zodra ik je zag had ik het volste vertrouwen in je. En ik voelde me meteen op mijn gemak bij je. Je humor vind ik ook erg fijn.
TS te Amsterdam

Ik voel me veel sterker door de kleine stapjes die ik al heb genomen. Ik vind je een positief en fijn mens, die goed doorziet hoe de vork in de steel zit. Daardoor heb je mij goed kunnen helpen. Ik ben weer even bij mezelf gekomen. Doordat ik me bij jou op mijn gemak voelde, heb ik je toegelaten en kon ik dus ook mezelf weer toelaten.
DvM te Almere

Voor mij waren de sessies heel prettig en nuttig, voelde me veilig en begrepen. Ik waardeer je combinatie van warmte, professionaliteit en eigenheid. En het snelle schakelen tussen het abstracte en de praktische toepassing past mij goed.  
SR te Amsterdam

Onbegrijpelijk, zo snel als je doorhad waar het bij mij om draaide. Je legt de vinger op de zere plek, maar met veel humor en ik voelde me toch helemaal veilig.
AK te Amsterdam

Collega's zeggen dat ik altijd vrolijker en ontspannener bij je vandaan kom.
LJ te Amsterdam

Ik wou je ook nog bedanken, want ik had veel aan de gesprekken met jou; niet alleen de emotionele steun, maar ook de vele praktische tips voor een ondernemer kon ik goed gebruiken.
CB te Amsterdam

Ik heb onze gesprekken als prettig ervaren en vond het fijn dat ik nog een keer kon bellen etcetera. Ook was de benadering meer persoonlijk dan heel erg zakelijk. Na de gesprekken had ik vaak nieuwe energie om dingen aan te pakken.
CR te Amsterdam

Ik vond je enthousiast en stimulerend. Ook meegaand in mijn veranderlijkheid. Dat is leuk, want maakt nieuwe mogelijkheden zichtbaar.
SvB te Amsterdam

Clara laat je zelf de oplossing vinden en daar werkt ze heel doelgericht naartoe. Ze haalt echt het onderste uit de kan en na een gesprek met Clara voel je je weer even als herboren.
CJ te Nijmegen

Het is ongelooflijk te merken zo snel als het gaat.
GP te Amsterdam

Van een coach verwacht je dat deze je een inzicht geeft in je manier van denken, om je daarmee een duw te kunnen geven in een andere richting. Clara Hillen van Hillen Coaching doet dit met veel enthousiasme en een luisterend oor, maar ze erkent tevens de waarde van symboliek en intuïtie, die je veel verder helpen dan praten alleen.
SvB te Amsterdam

Reacties
Onderzoek naar cliëntentevredenheid Movisie
Klik hier